concert: Typhoon in Zuiderparktheater

DO.
01 AUG
TYPHOON 20:30 uur Zuiderparktheater, Den Haag (door: Paard )
2019
HOOFDPROGRAMMA Typhoon
TOEGANG 30,00

EXTRA INFORMATIE

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij op 1 augustus, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Typhoon

Foto Typhoon te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Typhoon te Rico & Sticks / Typhoon - 9/12 - Ziggo Dome Foto Typhoon te Fields of Joy Festival 2016 Foto Typhoon te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Typhoon te Red Bull Culture Clash 2016 Foto Typhoon te Volvo Ocean Race Festival 2015
 
Bekijk alle 180 foto's van Typhoon

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS