concert:Nick Waterhouse in Doornroosje

  • Nick Waterhouse
    Motel Mozaique 2014
    © Anja de Bruijn
DO.
14 NOV
NICK WATERHOUSE Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Nick Waterhouse

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 november 2019.
Dat is 4 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Nick Waterhouse in Doornroosje
DEZE Nick Waterhouse TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 14 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Nick Waterhouse is een zanger en gitarist en een nog altijd rijzende ster in het muzikale soul en R&B landschap van de Verenigde Staten. Zijn muziek roept herinneringen op aan de jaren 50’ en 60′ gecombineerd met een eigentijdse en frisse energie. Vooral de platenkast van zijn ouders met daarin Aretha Franklin, Wilson Pickett, John Lee Hooker en Van Morrison had veel invloed op het repertoire van Waterhouse. In 2016 verscheen zijn derde album ‘Never Twice’ via het label Innovative Leisure waar ook Allah-Las en Bad Bad Not Good gehuisvest zijn.

Ook op zijn nieuwe album is het geluid breder geworden. Alles klinkt net wat vetter zonder dat het vertrouwde jukeboxgeluid geweld aan wordt gedaan.

Muzikale aanrader voor liefhebbers van Lee Fields, The James Hunter Six, Leon Bridges, Son Little, Curtis Harding en St Paul & The Broken Bones.

FOTO'S VAN Nick Waterhouse

Foto Nick Waterhouse te Motel Mozaique 2014 Foto Nick Waterhouse te Motel Mozaique 2014 Foto Nick Waterhouse te Le Guess Who? 2012 Foto Nick Waterhouse te Motel Mozaique 2014 Foto Nick Waterhouse te Le Guess Who? 2012 Foto Nick Waterhouse te Le Guess Who? 2012
 
Bekijk alle 8 foto's van Nick Waterhouse

GERELATEERD NIEUWS