concert: Kralingen 50 jaar na het feest: Leo Blokhuis / Strange Brew in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 13 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kralingen 50 jaar na het feest: Leo Blokhuis / Strange Brew in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 JUN
KRALINGEN 50 JAAR NA HET FEEST: LEO BLOKHUIS / STRANGE BREW Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Leo Blokhuis Strange Brew
Toegang €27,50

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van de Woodstock-voorstelling, met onder andere Frank Lammers en Paul de Munnik, keert de band Strange Brew terug met Kralingen – 50 Jaar Na Het Feest. Bijgestaan door Robbert Jan Stips en ‘Popprofessor’ Leo Blokhuis wordt dit een muzikaal ‘coming of age-verhaal’. Stips, die toentertijd met zijn band Supersister op het festival speelde, zal uit eerste hand vertellen hoe hij het festival ervaren heeft. Blokhuis maakt in de voorstelling een radioprogramma (in het nu) en voegt verhalen, ooggetuigenverslagen en feiten over 1970 samen tot een prachtig geheel.

Foto's van Leo Blokhuis, Strange Brew

Foto Leo Blokhuis te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Leo Blokhuis te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Leo Blokhuis te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Leo Blokhuis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws