concert: Magda Mendes - Oliveiras in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 05 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Magda Mendes - Oliveiras in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 JUN
MAGDA MENDES - OLIVEIRAS Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Magda Mendes
Toegang €20

EXTRA INFORMATIE

Het Portugese platteland. Een vergeten streek. Een gebied dat geteisterd is door bosbranden. Een gebied waarvan ook de geschiedenis dreigt op te gaan in rook. Maar niet als het aan Magda Mendes ligt. Zij plaatst haar liedjes op dat platteland. Waar haar vader, António Oliveira, zijn wortels heeft. Dezelfde wortels als de eeuwenoude olijfbomen. Zelf heeft Magda ook haar roots in Portugal. In Lissabon. Een grote stad. Net als haar huidige woonplaats Rotterdam. Maar in Oliveiras laat ze de hectiek achter zich. Trekt naar het platteland. Probeert ze verhalen te verzamelen die aan de branden ontsnapt zijn. Samen met haar vaste band. Aangevuld met fantastische blazers. Magda Mendes. Ze zocht de fado aan de Maas. Won een Gouden Notenkraker. Nu zoekt ze haar ziel. En wint ze harten.