concert: Jeangu Macrooy in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeangu Macrooy in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
JEANGU MACROOY Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy
Toegang €24,25

EXTRA INFORMATIE

Zijn debuutalbum High On You werd in 2017 meteen genomineerd voor een Edison Pop Award. De Surinaamse singer-songwriter schitterde als Judas in The Passion en was, naast zijn vaste plek bij De Wereld Draait Door, te zien in talloze televisieprogramma’s. De afgelopen jaren waren een energieke rollercoaster voor Jeangy Macrooy. Zijn tweede album, Horizon, werd dit jaar wederom lovend ontvangen en na een uitverkochte releaseshow in Paradiso gaat Macrooy voor het eerst de theaters in. Met deze nieuwe plaat zet hij de volgende stap in zijn carrière. We horen een artiest die groot durft te dromen!

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019 Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Foto Jeangu Macrooy te Wende's Kaleidoscoop
 
Bekijk alle 89 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws