concert: Lay Down and Listen: Annelie in Muziekgebouw Eindhoven op WOENSDAG 08 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lay Down and Listen: Annelie in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 APR
LAY DOWN AND LISTEN: ANNELIE Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Annelie
Toegang €23,50

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse pianiste Annelie berust haar spel op subtiliteit en kalmte, zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten. Haar eerste solowerk is een neo-klassiek album met instrumentale nummers op de piano. Na diverse artiesten ondersteund te hebben, treedt Annelie nu zelf naar de voorgrond. je hoort alleen het individu, het instrument en de omgeving waarin de muziek tot bloei kwam.

Foto's van Annelie

Foto Annelie te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
 
Bekijk alle 1 foto's van Annelie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws