concert: Leprous in Hedon

ZA.
02 NOV
LEPROUS Grote zaal, 19:15 uur Hedon, Zwolle
2019
HOOFDPROGRAMMA Leprous
VOORPROGRAMMA Port Noir
The Ocean
TOEGANG €27,50

EXTRA INFORMATIE

Het Noorse Leprous begon ooit als metalband met corpse paint. Daarbij haalden ze inspiratie voor hun naam uit vliegen die de lijken van leprozen verteerden. Inmiddels is de naam onderdeel van hun identiteit en spelen ze met frisgewassen gezichten.
Muzikaal blijven ze opvallen. Ze zoeken de grens op tussen extreme metal en epische progressieve rock. Al zijn ze op ‘Malina’ voor een meer rock georiënteerd geluid gegaan. Toch hoor je ook hier hun kenmerkende geluid: kraakheldere zangmelodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow die dit keer in het teken staat van het nieuw album ‘Malina’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Leprous, Port Noir, The Ocean

Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Devin Townsend Project - 10/3 - Melkweg Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Devin Townsend Project - 09/03 - 013 Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat
 
Bekijk alle 62 foto's van Leprous
Bekijk alle 10 foto's van The Ocean

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN