concert:Leprous in Hedon

  • Leprous
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
  • Leprous
    ProgPower Europe 2015
    © Nico Reinders

PODIUMINFO FOTO'S VAN Leprous in Hedon

ZA.
02 NOV
LEPROUS Grote zaal, 19:15 uur Hedon, Zwolle
2019
HOOFDPROGRAMMA Leprous
VOORPROGRAMMA Port Noir
The Ocean
TOEGANG€27,50

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 november 2019.
Dat is 13 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Noorse Leprous begon ooit als metalband met corpse paint. Daarbij haalden ze inspiratie voor hun naam uit vliegen die de lijken van leprozen verteerden. Inmiddels is de naam onderdeel van hun identiteit en spelen ze met frisgewassen gezichten.
Muzikaal blijven ze opvallen. Ze zoeken de grens op tussen extreme metal en epische progressieve rock. Al zijn ze op ‘Malina’ voor een meer rock georiënteerd geluid gegaan. Toch hoor je ook hier hun kenmerkende geluid: kraakheldere zangmelodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow die dit keer in het teken staat van het nieuw album ‘Malina’.

FOTO'S VAN Leprous, Port Noir, The Ocean

Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Devin Townsend Project - 10/3 - Melkweg Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Leprous - 02/11 - Hedon Foto Leprous te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker
 
Bekijk alle 69 foto's van Leprous
Bekijk alle 3 foto's van Port Noir
Bekijk alle 15 foto's van The Ocean

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST