concert: Sweet Caroline - Neil Diamond Tribute in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sweet Caroline - Neil Diamond Tribute in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
SWEET CAROLINE - NEIL DIAMOND TRIBUTE Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

Van Brooklyn tot aan Hollywood, Neil Diamond heeft een muziekerfenis achtergelaten van songs die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gecoverd. In 50 jaar tijd maakte hij een reis langs vele genres; van het reggae in Red Red Wine naar de country muziek in Cracklin’ Rosie tot de Hollywood muziek van de film The Jazz Singer.

Gerelateerd nieuws