concert: Novastar in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Novastar in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
NOVASTAR Meneer Frits, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Novastar

EXTRA INFORMATIE

Met prachtige melodieën vult de Belgische singer-songwriter Joost Zweegers komend voorjaar de zaal, met op het podium een vleugel en een halve cirkel aan gitaren. In 2020 grijpt hij met Novastar terug naar de essentie. Dat is hem wel toevertrouwd want er zijn maar weinig artiesten die zo goed begrijpen hoe je de perfecte song schrijft als de in Sittard geboren ‘Belg’. Mooie voorbeelden van het uitmuntende songschrijversschap van Novastar zijn nummers als The Best is Yet to Come, Cruel Heart en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. Stuk voor stuk prachtige, pakkende en melodieuze nummers die lang naklinken en blijven hangen.

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Novastar - 13/05 - Melkweg Foto Novastar te Novastar - 13/05 - Melkweg Foto Novastar te Novastar - 8/3 - Melkweg Foto Novastar te Schollenpop 2015 Foto Novastar te Paaspop Schijndel 2009 Foto Novastar te Novastar - 14/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 139 foto's van Novastar

Gerelateerd nieuws