concert: Crumb in Rotown

DO.
22 AUG
CRUMB 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Crumb
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Crumb in Rotown
Tickets Crumb:
do 22 aug
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Fans van Homeshake, Tame Impala, Gold Celeste, Pond en Jacco Gardner zullen ongetwijfdeld smullen van het New Yorkse kwartet Crumb. Dit kersverse gezelschap schrijft dromerige, realiteitversmeltende psychpop met avontuurlijke jazzy uitstapjes.

Een mooie introductie komt in de vorm van single Locket: de bedwelmende synths, dwingende baslijnen, funky gitaarloopjes, kurkdroge drums en de warme lijzige stem van frontvrouw Lila Ramani vormen samen een oase aan muzikaal vernuft en rijkdom. En de bijbehorende videoclip is net zo trippy en bevredigend als het liedje zelf.

Crumb begon in 2016 als Ramani's soloproject en groeide organisch uit tot een volwaardige liveband. Deze zomer, in juni om precies te zijn, verschijnt er eindelijk een debuut: Jinx. Met dikke co-signs van toonaangevende blogs als The Fader en NPR gokken we dat Crumb stilletjes een van de grote sensaties van 2019 gaat worden. Grijp je kaartjes dus zo snel mogelijk van de toonbank!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Crumb

Foto Crumb te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto Crumb te Nouvelle Prague 2018 Foto Crumb te Nouvelle Prague 2018 Foto Crumb te Nouvelle Prague 2018 Foto Crumb te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto Crumb te London Calling #2 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Crumb

GERELATEERDE FESTIVALS