concert: Crack Cloud in V11 op VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2019

  • Crack Cloud
    London Calling 2022 #2 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
23 AUG
CRACK CLOUD 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2019
Hoofdprogramma Crack Cloud

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 augustus 2019.
Dat is 1679 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Crack Cloud in V11
DEZE Crack Cloud TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 23 aug
V11, Rotterdam
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Goed, er bestaan wel meer post-punkbands wier gitaarriffs in prikkeldraad verwikkeld lijken te zijn. Maar het Canadese Crack Cloud is veel meer dan ‘gewoon’ een postpunkbandje. Dit zevenkoppige collectief is een behoorlijk dissonant doch dansbaar spektakel op dat podium; maar Crack Cloud onderscheidt zich door te experimenteren met multimedia en visuele kunst.

Het verhaal rondom de formatie van Crack Cloud is ronduit aangrijpend. Muziek maken vormde voor de band op een gegeven moment een noodzakelijk toevluchtsoord. Sommige leden kampen met een historie van verslaving en geestelijke ziekte, en muziek maken werd een belangrijk bindmiddel voor herstel en troost.

Crack Cloud geeft een behoorlijk vernieuwende, energieke draai aan het post-punk genre: naast het typisch hoekige geluid van Talking Heads, The Pop Group en Devo haalt de band de mosterd uit hiphop, Afrobeat, jazz en elektronica. Met andere woorden: een van de spannendste en meest originele gitaarbands van dit moment.

Foto's van Crack Cloud

Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te London Calling 2022 #2 - Zaterdag
 
Bekijk alle 13 foto's van Crack Cloud

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe zijn geweest