concert: Hanssi Kaiser in Forum Theater op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hanssi Kaiser in Forum Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
HANSSI KAISER 20:00 uur Forum Theater, Sittard
2020
Hoofdprogramma Hanssi Kaiser
Toegang Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€12,50- ticket.
€35,- ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€17,50,- ticket only.

EXTRA INFORMATIE

Hanssi Kaiser en zijn liveband brengen de hits van de Duitse sterren uit de jaren 70 op het podium van Forum Sittard op zaterdag 14 maart!

Hanssi Kaiser Schlager Show
Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengt je terug naar de jaren zeventig, alsof de tijd heeft stilgestaan. De Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek.

Hanssi Kaiser en band zorgen voor "eine Reise in die Vergangenheit" waarbij er uiteraard meegezongen en meegedeint kan worden! Ervaar een ‘originele’ Schlagershow tijdens de Hanssi Kaiser 70’s Schlagershow bij Forum Sittard!