concert: Kovacs in Iduna

VR.
27 SEP
KOVACS 20:00 uur Iduna, Drachten
2019
HOOFDPROGRAMMA Kovacs
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Kovacs in Iduna
Tickets Kovacs:
vr 27 sep
Iduna, Drachten
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds de release van haar debuutalbum ‘Shades of Black’ in 2014 is Kovacs uitgegroeid tot een van de grootste internationale sterren van ons land.
Het album met de hits ‘My Love’ en ‘Diggin’ bereikte de nummer één positie in Nederland en stond in de charts van maar liefst zesendertig Europese landen. In no time groeide Kovacs uit tot een podiumdier van formaat. Met haar opvallende verschijning en haar warme, karakteristieke stem brengt ze recht uit het hart en vol bezieling haar nummers en maakte ze indruk op grote festivals zoals Glastonbury, Sziget, Pinkpop en Rock Werchter.
Voor haar tweede album ‘Cheap Smell’ trok Sharon Kovacs naar Londen voor opnames met de succesvolle producer Liam Howe, die ook werkte met Lana Del Rey, Ellie Goulding en FKA Twigs. Het resultaat mag er zijn; future soul van het hoogste niveau.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Kovacs

Foto Kovacs te Songbird 2014 - dag 2 Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 -  TivoliVredenburg Foto Kovacs te North Sea Jazz 2017 - Zondag Foto Kovacs te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag Foto Kovacs te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle
 
Bekijk alle 140 foto's van Kovacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS