concert: Kovacs in Iduna

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
VR.
27 SEP
KOVACS 20:00 uur Iduna, Drachten
2019
HOOFDPROGRAMMA Kovacs

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 september 2019.
Dat is 119 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Kovacs in Iduna
DEZE Kovacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 27 sep
Iduna, Drachten
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds de release van haar debuutalbum ‘Shades of Black’ in 2014 is Kovacs uitgegroeid tot een van de grootste internationale sterren van ons land.
Het album met de hits ‘My Love’ en ‘Diggin’ bereikte de nummer één positie in Nederland en stond in de charts van maar liefst zesendertig Europese landen. In no time groeide Kovacs uit tot een podiumdier van formaat. Met haar opvallende verschijning en haar warme, karakteristieke stem brengt ze recht uit het hart en vol bezieling haar nummers en maakte ze indruk op grote festivals zoals Glastonbury, Sziget, Pinkpop en Rock Werchter.
Voor haar tweede album ‘Cheap Smell’ trok Sharon Kovacs naar Londen voor opnames met de succesvolle producer Liam Howe, die ook werkte met Lana Del Rey, Ellie Goulding en FKA Twigs. Het resultaat mag er zijn; future soul van het hoogste niveau.

FOTO'S VAN Kovacs

Foto Kovacs te Motel Mozaique 2015 Foto Kovacs te ParkCity Live 2016 Foto Kovacs te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Kovacs te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Kovacs te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Kovacs te Huntenpop 2016
 
Bekijk alle 150 foto's van Kovacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS