concert: Hælos in Rotown

VR.
30 AUG
HÆLOS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Hælos
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Hælos in Rotown
Tickets Hælos:
vr 30 aug
Rotown, Rotterdam
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

HÆLOS’ geluid is best moeilijk te omvatten. Indiepop flirtend met de experimentele dance van Caribou, M83 en Jon Hopkins? Of The xx en Massive Attack samen op ruimte-expeditie? De labels die je op dit Britse gezelschap kunt plakken zijn er in overvloed, maar over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: HÆLOS is niet zomaar een ‘leuk bandje’, maar een ambitieus muzikaal verbond dat gaat voor complete immersie en pathos.

‘Een duistere euforie,’ zoals het toonaangevende blog The Line Of Best Fit aangaf. Het album Full Circle roept natuurlijkerwijs de post-apocalyptische beelden op van een JG Ballard sci-fi verhaal. Volgens de band zelf is deze plaat geinspireerd op de constante cyclus van vernietiging en wederopbouw. Dat thema laten ze voorlopig niet los: de nieuwste EP heet niet voor niets End Of The World Party. Geen lichte kost dus, maar complete overgave aan HÆLOS‘ machtig mooie experimentele pop verzekert een avond om nooit meer te vergeten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Hælos

Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te Metropolis Festival 2016 Foto Hælos te Metropolis Festival 2016 Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te Metropolis Festival 2016
 
Bekijk alle 9 foto's van Hælos

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN