concert: Hælos in Rotown

VR.
30 AUG
HÆLOS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Hælos

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 augustus 2019.
Dat is 52 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Hælos in Rotown
DEZE Hælos TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 30 aug
Rotown, Rotterdam
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

HÆLOS’ geluid is best moeilijk te omvatten. Indiepop flirtend met de experimentele dance van Caribou, M83 en Jon Hopkins? Of The xx en Massive Attack samen op ruimte-expeditie? De labels die je op dit Britse gezelschap kunt plakken zijn er in overvloed, maar over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: HÆLOS is niet zomaar een ‘leuk bandje’, maar een ambitieus muzikaal verbond dat gaat voor complete immersie en pathos.

‘Een duistere euforie,’ zoals het toonaangevende blog The Line Of Best Fit aangaf. Het album Full Circle roept natuurlijkerwijs de post-apocalyptische beelden op van een JG Ballard sci-fi verhaal. Volgens de band zelf is deze plaat geinspireerd op de constante cyclus van vernietiging en wederopbouw. Dat thema laten ze voorlopig niet los: de nieuwste EP heet niet voor niets End Of The World Party. Geen lichte kost dus, maar complete overgave aan HÆLOS‘ machtig mooie experimentele pop verzekert een avond om nooit meer te vergeten.

FOTO'S VAN Hælos

Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Hælos te HÆLOS - 29/08 - TivoliVredenburg Foto Hælos te HÆLOS - 29/08 - TivoliVredenburg Foto Hælos te HÆLOS - 29/08 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 21 foto's van Hælos

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST