concert: Cassia in Rotown op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019

  • Cassia
    Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag
  • Cassia
    Algiers / Pile / Spiral Stairs / Stars / The Blinders - 19/09 - Paradiso
    © Susana Martins
VR.
20 SEP
CASSIA 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma Cassia

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 september 2019.
Dat is 604 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Cassia in Rotown
DEZE Cassia TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 20 sep
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Zelfs de meest druilerige dagen veranderen in een kleurrijk pretpark zodra Cassia het podium betreedt. Je wordt meteen vrolijk van de sprankelende indie-pop uit Manchester, dat is doorspekt met invloeden van Afrikaanse grootheden als Fela Kuti en Ebo Taylor. Dat is overigens niet zomaar uit het niets: de vader van frontman Rob Ellis heeft een tijdje in Zambia gewoond en kocht daar een karrevracht aan Afrobeat-platen. En zodoende sijpelt dat geluid door naar de volgende generatie.

De missie van Cassia is behoorlijk simpel en stiekem erg verfrissend: ze willen zoveel mogelijk positieve energie verspreiden over de meute. Liedjes als Loosen Up en Get Up Tight spatten werkelijk uit van de levenslust en blijdschap. Cassia wordt terecht benoemd door de Britse media als een van de beste liveacts van het moment. Strik je dansschoenen dus strak en laat je meevoeren door dit opzwepende gezelschap. Met het bevestigen van Cassia is de Rotownzomer nu écht officieel begonnen!

Foto's van Cassia

Foto Cassia te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Cassia te Algiers / Pile / Spiral Stairs / Stars / The Blinders - 19/09 - Paradiso Foto Cassia te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Cassia te Algiers / Pile / Spiral Stairs / Stars / The Blinders - 19/09 - Paradiso Foto Cassia te Algiers / Pile / Spiral Stairs / Stars / The Blinders - 19/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 5 foto's van Cassia

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest