concert: Crazy Little Things in Mezz

VR.
29 NOV
CRAZY LITTLE THINGS Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2019
HOOFDPROGRAMMA Crazy Little Things

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 29 november 2019.
Dat is 15 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Crazy Little Things in Mezz is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 29 nov
Crazy Little Things
Mezz, Breda
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven.

Diehard Queen fans Marijn van den Branden en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Dat doen ze met behulp van 5 andere muzikanten waarmee ze de band Crazy Little Things beginnen, natuurlijk vernoemd naar het nummer ‘Crazy Little Thing Called Love’.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Om deze reden bezit gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren die ook door Queen-gitarist Brian May gebruikt worden, Daarmee speelt hij May’s solo’s tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te recreëren zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman ingeschakeld. Op deze manier worden het diverse oeuvre en de zangkoortjes van Queen geweldig weg gezet.

FOTO'S VAN Crazy Little Things

Foto Crazy Little Things te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Crazy Little Things te Fields of Joy Festival 2019 Foto Crazy Little Things te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Crazy Little Things te Fields of Joy Festival 2019 Foto Crazy Little Things te Fields of Joy Festival 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Crazy Little Things

GERELATEERDE CONCERTEN