concert: Davina Michelle Skyward Clubtour in Patronaat

  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok
VR.
15 NOV
DAVINA MICHELLE SKYWARD CLUBTOUR Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2019
HOOFDPROGRAMMA Davina Michelle

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 november 2019.
Dat is 7 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Davina Michelle Skyward Clubtour in Patronaat
DEZE Davina Michelle Skyward Clubtour TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 15 nov
Patronaat, Haarlem

EXTRA INFORMATIE

Met de Glen Faria-cover Duurt Te Lang brak Davina Michelle landelijk door als de nieuwe vaderlandse popsensatie. Sindsdien gaat het, om Michelle’s nieuwe single te parafraseren, helemaal Skyward met deze getalenteerde Rotterdamse zangeres. Met co-sign van zangeres P!nk en shows in San Diego en Nashville lijkt Nederland opeens veel te klein geworden.

Davina Michelle is het schoolvoorbeeld van een popartiest die haar succes op eigen kracht heeft verdient. Na een kortstondige deelname bij Idols heeft ze via haar eigen YouTube kanaal publiek gegenereerd. Mede dankzij haar viral-cover van P!nk staat Michelle nu in het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres. Gelukkig schroomt ze intussen niet om de Nederlandse clubshows aan te doen met een verse aanwas popanthems. Grijp je kans dus om deze rijzende ster te zien schitteren in haar thuishaven!

FOTO'S VAN Davina Michelle

Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2019 Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2019 Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2019 Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box
 
Bekijk alle 42 foto's van Davina Michelle

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS