concert: AIDition in Simplon

ZA.
01 JUN
AIDITION 19:30 uur Simplon, Groningen
2019
TOEGANG 13,50

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 juni 2019.
Dat is 110 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2019 gaan we opnieuw een feestje bouwen met AIDition! Met de beste Groningse artiesten steunen we weer een goed doel voor Stichting EducAIDed.

AIDition is een actie voor Stichting EducAIDed, een stichting uit Groningen die zich inzet voor het structureel verbeteren van onderwijs in ontwikkelingslanden. De projecten die EducAIDed ondersteunt richten zich bijvoorbeeld op het verbeteren en toegankelijk maken van lesmateriaal, trainen van docenten, maaltijden voor scholieren en de bouw van klaslokalen en sanitaire voorzieningen. Kinderen zijn de volwassenen van morgen. Om hen een betere toekomst te kunnen bieden, verbeteren zij de toegang tot kwalitatief onderwijs. De organisatie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Ze organiseren regelmatig inzamelacties. AIDition is daar één van. Bekijk meer over de projecten op de website van Educaided.

FOTO'S VAN Swinder

Foto Swinder te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Swinder te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Swinder te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Swinder te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 4 foto's van Swinder

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS