concert: New Cool Collective in Paard

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
VR.
24 JAN
NEW COOL COLLECTIVE Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2020
HOOFDPROGRAMMA New Cool Collective

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 januari 2020.
Dat is 32 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets New Cool Collective in Paard
DEZE New Cool Collective TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 jan
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan een kwart eeuw grooven de mannen van New Cool Collective de sterren van de hemel. Moeiteloos shaken ze salsa, jazz, dance, latin, afrobeat en boogaloo tot een overheerlijke cocktail. Deze jazz pioniers weten niet alleen kleine alternatieve jazzcafés op hun kop te zetten, maar ook indrukwekkende internationale festivals zoals Roskilde, Fuji en Sziget, om maar even een kleine greep te nemen. Waar het collectief ook gaat, het laat een spoor van energie en funk achter.

New Cool Collective vindt z’n roots in 1993 en telt inmiddels acht leden. De band wist jazz naar een jonger en breder publiek te brengen en heeft samenwerkingen met onder andere Guus Meeuwis, Tony Allen (Fela Kuti) en Typhoon op hun naam staan. In 2018 wisten ze nog de hand te leggen op een Edison Award en brachten ze hun negentiende (!) plaat uit. Een onvoorspelbaar collectief met één voorspelbare factor: een stilstaand publiek is uitgesloten.

FOTO'S VAN New Cool Collective

Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te Goois Jazz Festival 2018 Foto New Cool Collective te Goois Jazz Festival 2018 Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 38 foto's van New Cool Collective

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS