concert: Diggy Dex / Kenny B in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2019

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
VR.
16 AUG
DIGGY DEX / KENNY B 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
Hoofdprogramma Diggy Dex Kenny B
Toegang 27,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 augustus 2019.
Dat is 1713 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Diggy Dex is al jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse popscene, zo waren er platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou). Op zijn nieuwe album blijft hiphop de basis, maar zijn Franse chansons ook een belangrijke bron van invloed. Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen op een reis zonder bestemming.

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Na zijn eerste Nederlandse single ‘Als je gaat’, releasede hij de hit ‘Parijs’, die inmiddels meer dan 30 miljoen keer gestreamd is en bijna 32 miljoen keer is bekeken op YouTube. Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters.

Foto's van Diggy Dex, Kenny B

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 28/05 - AFAS Live Foto Diggy Dex te Typhoon - Openluchttheater Hertme Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Pop on Top 2019
 
Bekijk alle 106 foto's van Diggy Dex
Bekijk alle 46 foto's van Kenny B

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws