concert: Typhoon in Doornroosje

  • Typhoon
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Typhoon
    Dauwpop 2015
VR.
30 AUG
TYPHOON Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Typhoon
TOEGANG 32

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 augustus 2019.
Dat is 83 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Let op: Dit concert is in Openluchttheater De Goffert.

Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Er volgde uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium. Hij gaat een aantal akoestische optredens verzorgen in een intieme setting. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband, brengt hij zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Ook speelt hij nieuwe songs en nog veel meer!

FOTO'S VAN Typhoon

Foto Typhoon te Typhoon - Openluchttheater Hertme Foto Typhoon te Paaspop 2016 - Zondag Foto Typhoon te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Typhoon te Concert at Sea 2016 - Vrijdag Foto Typhoon te Dauwpop 2015 Foto Typhoon te Typhoon - 11/1 - De Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 180 foto's van Typhoon

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS