concert: Typhoon in Doornroosje

VR.
30 AUG
TYPHOON Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Typhoon
TOEGANG 32

EXTRA INFORMATIE

Let op: Dit concert is in Openluchttheater De Goffert.

Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Er volgde uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium. Hij gaat een aantal akoestische optredens verzorgen in een intieme setting. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband, brengt hij zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Ook speelt hij nieuwe songs en nog veel meer!

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 01 maart 2019 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Typhoon

Foto Typhoon te Lowlands 2014 - dag 3 Foto Typhoon te International Festival of Technology 2015 Foto Typhoon te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Typhoon te Koningspop 2016 Foto Typhoon te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Typhoon te North Sea Jazz 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 180 foto's van Typhoon

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS