concert: Thomas Azier in Doornroosje op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2019

  • Thomas Azier
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Thomas Azier
    Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen

Podiuminfo foto's van Thomas Azier in Doornroosje

DO.
26 SEP
THOMAS AZIER Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
Hoofdprogramma Thomas Azier

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 september 2019.
Dat is 1646 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Thomas Azier in Doornroosje
DEZE Thomas Azier TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 26 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich in bevindt. Het debuut Hylas werd gedefinieerd door de onderkoeling van Berlijn, terwijl Rouge de zwoele romantiek van Parijs prachtig belichaamde. De albums van Azier zijn altijd een spannende samensmelting van stijlen en inspiratiebronnen: even makkelijk schakelt hij van gladde crooners naar dwarse elektronica.

Op het nieuwe album Stray breekt Azier voor het eerst met zijn enige vuistregel: hij is gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten. En dat ‘zwerven’ dus in de meest positieve zin van het woord. Met zijn nieuwe muziek laat Azier zijn perfectionisme iets meer los, en werkt hij met een gevoel van creatieve vloeibaarheid, de hulp inschakelend van muzikanten die hij tijdens zijn reizen ontmoette.

Foto's van Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/09 - Doornroosje Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso Foto Thomas Azier te Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag Foto Thomas Azier te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 139 foto's van Thomas Azier

Gerelateerd nieuws