concert: Yuri Honing Acoustic Quartet Sunday Afternoon Jazz in TivoliVredenburg op ZONDAG 19 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yuri Honing Acoustic Quartet Sunday Afternoon Jazz in TivoliVredenburg) verplaatst naar zondag 21 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 APR
YURI HONING ACOUSTIC QUARTET SUNDAY AFTERNOON JAZZ Cloud Nine, 16:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020

EXTRA INFORMATIE

Wegens groot succes presenteert TivoliVredenburg in 2017-2018 een tweede zondagmiddagserie in Cloud Nine. De tweede serie biedt ruimte voor meer internationale musici, maar geeft ook muzikanten uit het eerste deel kans om nieuwe projecten te presenteren.

Na het zeer succesvolle album Desire (album van het jaar volgens Het Parool) brengt het Yuri Honing Acoustic Quartet in september Goldbrun uit, een conceptalbum in het teken van Europa en het heldendom. Nieuw werk maar met een vertrouwde bezetting.

Gerelateerd nieuws