concert: Diggy Dex in Patronaat

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
ZA.
07 DEC
DIGGY DEX Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2019
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 december 2019.
Dat is 1 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Diggy Dex in Patronaat
DEZE Diggy Dex TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 dec
Patronaat, Haarlem
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Je kunt Diggy Dex beschouwen als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphopscene. Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel. Door de jaren heeft de rapper een eigenzinnig geluid ontwikkeld dat buiten de kaders van de traditionele hiphop durft te stappen.

Met die onbevangen mentaliteit scoorde Dex crossoverhits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fastastig Toch). Op zijn nieuwste langspeler Karavaan vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment.

FOTO'S VAN Diggy Dex

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Diggy Dex te Live at Wantij 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 06/04 - Melkweg Foto Diggy Dex te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling
 
Bekijk alle 83 foto's van Diggy Dex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS