concert:Nielson in Maassilo

  • Nielson
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Nielson
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
VR.
15 NOV
NIELSON 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Nielson
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Nielson in Maassilo
Tickets Nielson:
vr 15 nov
Maassilo, Rotterdam
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Eerst even wat wapenfeiten: Nielson won onlangs twee Edison Pop Awards tijdens het jaarlijkse muziekgala in Amsterdam. De zanger sleepte een beeldje binnen voor 'Beste Song' voor zijn single IJskoud en 'Beste Nederlandstalig' voor zijn album Diamant. Enkele dagen daarvoor werd Diamant ook al bekroond door Radio 100%NL met de award voor 'Beste Album'. IJskoud staat momenteel op #1 in de 538 Top 50 en blijft ook bij de andere hitlijsten klimmen.

Goed, dat Nielson zich mag rekenen tot een van de succesvolste vaderlandse artiesten is natuurlijk niets nieuws. Wat des te opmerkelijker is: dat zijn succes alleen maar toeneemt na zijn gewaagde stijlbreuk van opgewekte Nederpop tot subtielere, met elektronica doorspekte songs die de donkere kant van het bestaan uitgebreider verkennen.

FOTO'S VAN Nielson

Foto Nielson te Nielson - 07/11 - Doornroosje Foto Nielson te Stöppelhaene 2017 - Zaterdag Foto Nielson te Live at Wantij 2017 Foto Nielson te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Nielson te Live at Wantij 2017 Foto Nielson te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
 
Bekijk alle 139 foto's van Nielson

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS