concert: Nielson in Maassilo

VR.
15 NOV
NIELSON 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Nielson
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Nielson in Maassilo
Tickets Nielson:
vr 15 nov
Maassilo, Rotterdam
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Eerst even wat wapenfeiten: Nielson won onlangs twee Edison Pop Awards tijdens het jaarlijkse muziekgala in Amsterdam. De zanger sleepte een beeldje binnen voor 'Beste Song' voor zijn single IJskoud en 'Beste Nederlandstalig' voor zijn album Diamant. Enkele dagen daarvoor werd Diamant ook al bekroond door Radio 100%NL met de award voor 'Beste Album'. IJskoud staat momenteel op #1 in de 538 Top 50 en blijft ook bij de andere hitlijsten klimmen.

Goed, dat Nielson zich mag rekenen tot een van de succesvolste vaderlandse artiesten is natuurlijk niets nieuws. Wat des te opmerkelijker is: dat zijn succes alleen maar toeneemt na zijn gewaagde stijlbreuk van opgewekte Nederpop tot subtielere, met elektronica doorspekte songs die de donkere kant van het bestaan uitgebreider verkennen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Nielson

Foto Nielson te Stöppelhaene 2017 - Zaterdag Foto Nielson te MTV Music Week 2016 Foto Nielson te Nielson - 14/03 - Paradiso Foto Nielson te Appelpop 2014 Foto Nielson te Pop on Top 2019 Foto Nielson te MTV Music Week 2016
 
Bekijk alle 122 foto's van Nielson

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS