concert: Bökkers in Doornroosje

VR.
27 DEC
BÖKKERS Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Bökkers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Bökkers in Doornroosje
Tickets Bökkers:
vr 27 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende rockband van Nederland. Al jaren toert de Sallanders langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land. Ze zorgen daar voor een ongekend dampend feest met originele rock-krakers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’, ‘Jezus en Iederene Hef een Reden’.

Met hun succesvolle eigen festival, honderden trouwe volgers, een vaste notering in de top2000 en succesvolle festivaloptredens op o.a. Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt ‘Leaven in de Brouweri-je’ lekker landelijk. De single ‘Duutse Grens’ heeft de weg naar het publiek al gevonden, de rest van de nieuwe nummers en het nieuwe album volgen snel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Bökkers

Foto Bökkers te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Bökkers te Dauwpop 2017 Foto Bökkers te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Bökkers te Dauwpop 2017 Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Zwarte Cross 2016 - zaterdag
 
Bekijk alle 82 foto's van Bökkers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS