concert: Bömbers feat. Abbath - The Ultimate Motörhead Tribute in De Helling op VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bömbers feat. Abbath - The Ultimate Motörhead Tribute in De Helling) verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 DEC
BÖMBERS FEAT. ABBATH - THE ULTIMATE MOTÖRHEAD TRIBUTE De Helling, 20:15 uur De Helling, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Bömbers

EXTRA INFORMATIE

Met het overlijden van frontman Lemmy Kilmister kwam er eind 2015 een einde aan de legendarische Engelse heavymetalband Motörhead, maar hun muziek blijft voortleven. Mede dankzij de Noorse tributeband Bömbers, overigens al opgericht in 1996. Aan het hoofd van Bömbers staat Abbath Doom Occulta, ook bekend als een van de oprichters van de blackmetalband Immortal. Abbath zet een gemeen goede Lemmy neer, zowel qua podiumpresentatie, als met zijn stem als een grindpad. Verwacht klassiekers als Killed By Death, Stay Clean, Damage Case en natuurlijk Ace Of Spades!

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest