concert:Merol in Simplon

  • Merol
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
  • Merol
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
VR.
08 NOV
MEROL 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Merol

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 november 2019.
Dat is 4 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Merol in Simplon
DEZE Merol TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 nov
Simplon, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Lekker met de meiden hard gaan? Dat kan! In het najaar komt MEROL naar Simplon tijdens haar eerste clubtour. MEROL brak afgelopen jaar door met de YouTube-hit ‘Lekker Met De Meiden’ die in rap tempo de miljoen views overschreed. Haar teksten zijn catchy, ondeugend en blijven lekker lang in je hoofd hangen. Met de toevoeging van jaren ’80 synthesizermuziek is het plaatje compleet; een internetfenomeen is geboren.

Merel Baldé, want zo heet ze in het echt, speelt al jaren in allerlei grote Nederlandse musicals en speelfilms. Toen ze in 2018 haar debuutsingle ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ uitbracht, begon het balletje al gauw te rollen. Een EP genaamd ‘Boter’ volgde, evenals drie losse singles die ook stuk voor stuk hits werden. Haar eerste publieke live shows in Paradiso waren in no-time uitverkocht. We zijn dan ook benieuwd welke hits MEROL dit jaar gaat afleveren, te beginnen met de release van ‘Hou Je Bek En Bef Me’ op Valentijnsdag.

FOTO'S VAN Merol

Foto Merol te Vestrock 2019 Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Merol - 28/03 - Paradiso Foto Merol te Paaspop 2019- vrijdag Foto Merol te Merol - 28/03 - Paradiso Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 47 foto's van Merol

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST