concert:Merol in Rotown

  • Merol
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Merol
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
DO.
24 OKT
MEROL 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Merol

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 oktober 2019.
Dat is 19 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Merol in Rotown
DEZE Merol TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 24 okt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Merol heeft het afgelopen jaar veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes juist een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn ondeugend, expliciet en bewust plat, en doorbreken daarmee dapper een taboe.

Het is niet zo vreemd dat Merol in merkwaardig tempo is uitgegroeid tot een van de meest verfrissende nieuwe popsterren van Nederland. De traditie om op Valentijnsdag een liedje uit te brengen zet ze uiteraard voort: haar nieuwste hit heet Hou Je Bek En Bef Me. Merol steekt het bepaald niet onder stoelen of banken: vanavond maakt ze haar langverwachte debuut in Rotown.

FOTO'S VAN Merol

Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Sniester Festival 2019 Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Merol - 28/03 - Paradiso Foto Merol te Paaspop 2019- vrijdag
 
Bekijk alle 47 foto's van Merol

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS