concert: Merol in Rotown

DO.
24 OKT
MEROL 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Merol
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Merol in Rotown
Tickets Merol:
do 24 okt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Merol heeft het afgelopen jaar veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes juist een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn ondeugend, expliciet en bewust plat, en doorbreken daarmee dapper een taboe.

Het is niet zo vreemd dat Merol in merkwaardig tempo is uitgegroeid tot een van de meest verfrissende nieuwe popsterren van Nederland. De traditie om op Valentijnsdag een liedje uit te brengen zet ze uiteraard voort: haar nieuwste hit heet Hou Je Bek En Bef Me. Merol steekt het bepaald niet onder stoelen of banken: vanavond maakt ze haar langverwachte debuut in Rotown.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Merol

Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 36 foto's van Merol

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS