concert: Karsu in Paard

ZA.
02 NOV
KARSU Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Karsu

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 november 2019.
Dat is 34 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Karsu in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 02 nov
Karsu
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De betoverende zangeres Karsu komt met nieuw materiaal én een nieuwe clubtour! Op zaterdag 2 november staat ze in het Paard. Vol passie en vuur omschrijft haar muziek de pieken en dalen van het leven. Met een mix van Engelse en Turkse songs neemt zij de luisteraars mee op een reis gevuld met melancholische sferen om je daar vervolgens volledig uit te rukken wanneer haar band het gaspedaal intrapt.

Anders dan voorheen zal Karsu dit keer de theaters overslaan en met haar band te zien zijn in verschillende poppodia, waaronder het PAARD. Dit doet zij eerst in Nederland, en daarna in Turkije. Na inspiratie op te hebben gedaan in China, Bali en zelfs in Los Angeles, heeft Karsu zich herontdekt, en komt zij met een nieuwe sound naar buiten.

FOTO'S VAN Karsu

Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS