concert:Kim Wilde in Paard

  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
VR.
22 NOV
KIM WILDE Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Kim Wilde
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Kim Wilde in Paard
Tickets Kim Wilde:
vr 22 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Wie kent ze niet; de heerlijke new wave hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’. 22 november staat dit pop-icoon in onze Grote zaal!

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe! In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met ‘You came’ scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Kim Wilde

Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 18/11 - 013 Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool
 
Bekijk alle 80 foto's van Kim Wilde

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN