concert: Rondé in Doornroosje

DO.
09 MEI
RONDÉ Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Rondé
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rondé in Doornroosje
Tickets Rondé:
do 09 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ een graag geziene act op diverse festivals en clubshows. Het vijftal bracht in 2016 hun debuutalbum uit, waarvan het aanstekelijke nummer ‘Naturally’ een grote hit werd.

Radiozender 3FM is groot fan van de kwaliteitspop van RONDÉ en bekroonde maar liefst drie singles van de band tot megahit te weten ‘Run’, ‘We Are One’ en ‘Why Do You Care?’. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour, waaronder Doornroosje, in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de aanstekelijke popsong ‘Calling’ als eerste single al goed ontvangen werd en het tot 3FM Megahit én Radio 2 Topsong schopte.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rondé

Foto Rondé te Festival The Brave 2015 Foto Rondé te Appelpop 2017 Foto Rondé te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Rondé te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Rondé te Festival de Beschaving 2015 Foto Rondé te Indian Summer Festival 2015
 
Bekijk alle 160 foto's van Rondé

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS