concert: The Dirty Denims in The Jack op ZATERDAG 05 JANUARI 2019

  • The Dirty Denims
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • The Dirty Denims
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
05 JAN
THE DIRTY DENIMS 21:00 uur The Jack, Eindhoven
2019
Hoofdprogramma The Dirty Denims
Voorprogramma La Bomba
Toegang 5 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 05 januari 2019.
Dat is 782 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Dirty Denims
The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

LaBomba
LaBomba is een Amerikaans/Nederlands roots/rock trio uit Den Haag. De band klinkt heel Amerikaans en dat is niet zonder reden. Bassist/zanger Dave Bordeaux (Billy The Kid, Diesel, Van Halen) is er geboren en getogen, gitarist/zanger Maroen Fransen (Winterland) studeerde vanaf zijn 16e al gitaar aan het MIT in LA, waar hij les kreeg van o.a. Steve Vai en Eddy van Halen en drummer/zanger Peter Nelissen (YaYa’s) werkte in het verleden voor het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Entree: 5 euro.

Foto's van The Dirty Denims, La Bomba

Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Denims te Whitesnake - 12/06 - 013 Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Denims te Zwarte Cross 2012 Foto The Dirty Denims te Popronde Leiden 2011 Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 32 foto's van The Dirty Denims