concert:The Osmonds in Markant Uden

  VR.
  15 NOV
  THE OSMONDS 20:30 uur Markant Uden, Uden
  2019
  HOOFDPROGRAMMA The Osmonds

  CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

  Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 november 2019.
  Dat is 2 dagen geleden.

  OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
  Tickets The Osmonds in Markant Uden
  DEZE The Osmonds TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
  vr 15 nov
  Markant Uden, Uden
  € 29,00

  EXTRA INFORMATIE

  De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de ’60, maar toen de broers zelf begonnen te schrijven en te componeren, begon het succes pas echt. In ‘71 scoorden de broers een nummer één hit in Amerika met One bad Apple. In Nederland kwam het grote succes in ’72, nadat The Osmonds hadden opgetreden in Eén van de Acht, de quiz van Mies Bouwman.

  Tieneridolen
  In één keer werden de Osmonds tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan diverse wereldtournees. Het nummer Crazy Horses, haalde de nummer één notering, net als Down by the Lazy River. Daarna volgden er nog tal van hits als Goin’Home, One way ticket to Anywhere, Hold her Tight, Love me for a Reason en Having a Party. In mei ’75 waren ze voor het laatst in Nederland. Nu, na 44 jaar keren ze nog eenmaal terug.

  FOTO'S VAN The Osmonds

  Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel
   
  Bekijk alle 12 foto's van The Osmonds

  GERELATEERDE CONCERTEN