concert: Tropical Fuck Storm + Raketkanon in Merleyn

DI.
21 MEI
TROPICAL FUCK STORM + RAKETKANON 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 21 mei 2019.
Dat is 155 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Tropical Fuck Storm + Raketkanon in Merleyn
DEZE Tropical Fuck Storm + Raketkanon TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 21 mei
Merleyn, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Tropical Fuck Storm is in hun thuisland Australië al een culthit van behoorlijke proporties. Hun spetterende debuutalbum ‘A Laughing Death in Space’ verscheen in oktober 2018. Gareth Liddiard en Fiona Kitschin van de Australische band The Drones vonden het de hoogste tijd voor een vuige uitlaatklep en dat is zeker gelukt.

Tropical Fuck Storm of TFS is een aanrader voor liefhebbers van de oude periode van Nick Cave en Bowie maar ook van bands als Dinosaur Jr, IDLES, Swans, Parquet Courts, Protomartyr en The Drones zelf. Hun debuutalbum verscheen via Joyful Noise en klinkt intens, vervreemdend, ongemakkelijk, heftig en bovenal, origineel.

Raketkanon is de naam van het lawaaiorkest van Pieter-Paul Devos en zijn vrienden. De band walst al jaren elke Belgische concertzaal plat en bevestigde haar genadeloze reputatie in 2015 met tweede plaat ‘RKTKN#2’. Niemand minder dan Iggy Pop uitte zich in zijn radioprogramma als een groot fan.

FOTO'S VAN Raketkanon, Tropical Fuck Storm

Foto Raketkanon te Baroeg Open Air 2015 Foto Raketkanon te Raketkanon - 16/5 - Ekko Foto Raketkanon te Raketkanon - 16/5 - Ekko Foto Raketkanon te Raketkanon - 08/05 - Paradiso Foto Raketkanon te Pohoda Festival 2019 - Zaterdag Foto Raketkanon te Raketkanon - 08/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 41 foto's van Raketkanon
Bekijk alle 3 foto's van Tropical Fuck Storm

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST