concert: Broeder Dieleman / Frans Grapperhaus / Wannes Cappelle in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 02 FEBRUARI 2019

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
ZA.
02 FEB
BROEDER DIELEMAN / FRANS GRAPPERHAUS / WANNES CAPPELLE AB Box, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 februari 2019.
Dat is 823 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wannes Cappelle (BE) en broeder Dieleman (NL) slaan de handen in elkaar voor een uniek project. Samen met Frans Grapperhaus op cello betreden zij in zowel België als Nederland clubpodia en theaters met hun show en album ‘Dit is de bedoeling’.

Wannes en Tonnie (broeder Dieleman) hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. Alle twee zingen ze beeldrijke verhalen in het Vlaams, respectievelijk West-Vlaams en Zeeuws-Vlaams. De twee zangers bedienen zich van hun moedertaal; een arcadisch dialect dat eigenlijk niet voorbij de regiogrens reikt. En toch vertellen ze universele verhalen en slagen ze erin om mensen van overal te raken. Hun taal is muzikaal en doeltreffend, hun liedjes ontroeren en ontwapenen.
En dat is de bedoeling.

Foto's van Broeder Dieleman, Frans Grapperhaus, Wannes Cappelle

Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaïque 2019
 
Bekijk alle 16 foto's van Broeder Dieleman
Bekijk alle 1 foto's van Frans Grapperhaus
Bekijk alle 1 foto's van Wannes Cappelle

Gerelateerd nieuws