concert: LIVE: The Mistress of Jersey (BE) + I Found The Cure in Muziekcafé Helmond op VRIJDAG 19 APRIL 2019 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: The Mistress of Jersey (BE) + I Found The Cure in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
19 APR
LIVE: THE MISTRESS OF JERSEY (BE) + I FOUND THE CURE 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2019

EXTRA INFORMATIE

The Sisters of Mercy zijn en waren een van de meest baanbrekende Britse groepen van de jaren tachtig. Als een van de eerste groepen die met drumcomputers werkten, stonden ze via de postpunkbeweging aan de wieg van newwave- en gothicmuziek.
De tribute Sister of Jersey richt zich met name op de periode tot 1985.

Met wereldhits als A Forest, Lullaby, Close To Me en Boys Dont Cry zette The Cure een stevige stempel op de New Wave scene van de jaren '80. De band is al door vele bandjes nageaapt, maar zo jong als **I Found The Cure **- Tribute Band zagen we ze nog niet. Jonge honden die Robert Smith en consorten nog best zouden willen zijn. I Found The Cure weten de unieke The Cure-sfeer te brengen verpakt in een energieke live performance. Met de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentrieke make up geeft I Found The Cure het publiek de ultieme The Cure experience.

Gerelateerde concerten