concert: The Tightropes in Simplon op ZATERDAG 02 FEBRUARI 2019

  • The Tightropes
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
  • The Tightropes
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
ZA.
02 FEB
THE TIGHTROPES 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
Hoofdprogramma The Tightropes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 februari 2019.
Dat is 1924 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Tightropes in Simplon
DEZE The Tightropes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 02 feb
Simplon, Groningen
€ 9,50

EXTRA INFORMATIE

De drie Groningers van The Tightropes weten hoe ze een show neer moeten zetten! Gedreven door blues, funk en soul spelen ze gegarandeerd de hele zaal plat in een stijl die past bij die van trio’s als The Jimi Hendrix Experience en Cream. Ze voegen daar echter een vleugje deep funk aan toe zoals je dat gewend bent van een band als Sly Of Meters. Dit geeft The Tightropes een karakteristieke sound en vibe. Bovendien tovert hun vreugde om samen te spelen bij iedereen een glimlach op het gezicht!

Na meerdere EP releases brengen ze begin februari hun nieuwe album ‘On Fire’ uit. Het nieuwe werk komen ze presenteren met een thuiswedstrijd in Simplon, op de plek waar het allemaal voor ze begonnen is!

Foto's van The Tightropes

Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak) Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak) Foto The Tightropes te Mother's Finest - 01/02 - Metropool Enschede (voormalig Atak) Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013 Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013 Foto The Tightropes te Popronde Zwolle 2013
 
Bekijk alle 8 foto's van The Tightropes

Gerelateerd nieuws