concert: Monomyth in Vera ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
15 MRT
MONOMYTH Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Monomyth

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 maart 2019.
Dat is 187 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

'Orbis Quadrantis' is de naam van de vierde plaat en verschijnt in februari 2019 onder Suburban Records. Deze opvolger van het monumentale EXO, biedt nieuwe inzichten van de Hagenezen. Op Orbis Quadrantis verkent de groep nieuwe territoria en toch houdt hun minutieuze, instrumentale psychedelica nog steeds het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd. Monomyth is eind 2017 versterkt met gitarist Boudewijn Bonebakker (bekend van Gorefest/Gingerpig), nadat Thomas van den Reydt besloot te stoppen. Met het aantreden van Bonebakker is volgens de groep ‘een nieuwe stroming’ gearriveerd. “Zowel met het album als met onze live performance betreden we zeker nieuwe wateren.”

Sluit je ogen en laat je meeslepen, of duik de moshpit in en headbang op de maat van de drummer.

FOTO'S VAN Monomyth

Foto Monomyth te Beerland 2016 Foto Monomyth te Werfpop 2019 Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Beerland 2016 Foto Monomyth te Werfpop 2019
 
Bekijk alle 13 foto's van Monomyth

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS