concert: Blackbird in Merleyn

WO.
27 FEB
BLACKBIRD 22:00 uur Merleyn, Nijmegen ( Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA Blackbird
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Blackbird in Merleyn
Tickets Blackbird:
wo 27 feb
Merleyn, Nijmegen
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. Ze combineert rauwe, vintage gitaarsounds en filmische western strijkers met een stem waarin folk en soul doorklinken. Een sound die in de verte doet denken aan Nancy Sinatra.

De van oorsprong Limburgse is al haar hele leven bezig met muziek. Ze groeide op met de platen van John Denver, The Eagles. Blackbird schrijft liedjes die gaan over het vieren van het leven, keuzestress, de zoektocht naar geluk en vrijheid en hoe we daar soms in verdwalen. Beïnvloed door artiesten als Joni Mitchell, Lianne la Havas, First Aid Kit en John Mayer schreef Blackbird haar eerste nummers op een akoestische gitaar.

Merel studeerde jazz en pop in Utrecht en reisde daarna door naar Amsterdam om zich daar onder te dompelen in de muziekscene. De zangeres heeft een krachtige, zuivere stem en een aanstekelijke presence op het podium.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Blackbird

Foto Blackbird te Waterpop 2018 Foto Blackbird te Waterpop 2018 Foto Blackbird te Waterpop 2018 Foto Blackbird te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Blackbird

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS