concert: Fresku in Rotown

VR.
28 DEC
FRESKU 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Fresku
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Fresku in Rotown
DEZE Fresku TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 28 dec
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Rapper Fresku is een van de meest veelzijdige, aardverschuivende artiesten in Nederland. In vele opzichten heeft hij de vaderlandse hip-hop met succes voortgetrokken naar het grotere maatschappelijke debat. Met een gezonde dosis scherpe humor en satire brengt hij vastgeroeste menselijke opvattingen in een nieuw licht. De videoclip van Zo Doe Je Dat heeft een impact gemaakt op de muziekindustrie en radio die drie jaar later nog steeds voelbaar is.

Hij heeft sindsdien veel furore gemaakt als acteur en cabaretier, maar muziek komt bij Fresku op de eerste plek. In 2019 verschijnt er een nieuw album van de Eindhovenaar, en als voorproefje speelt hij twee exclusieve clubshows. Een daarvan is in Rotown, en dat is iets om best een beetje trots op te zijn. Fresku staat bekend als een innemende, onnavolgbare live performer: intens, kwetsbaar, meeslepend en grappig. En natuurlijk altijd paraat om een feestje te vieren.

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Summer Square 2013 Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Fresku te paaspop 2013 - dag 3 Foto Fresku te Bevrijdingspop Haarlem 2016
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS