concert: Sandra van Nieuwland Human Alien in Schouwburg Hengelo

  • Sandra van Nieuwland
    Noorderslag 2014
    © Erik Knevelbaard
VR.
16 NOV
SANDRA VAN NIEUWLAND HUMAN ALIEN 20:00 uur Schouwburg Hengelo, Hengelo
2018
Hoofdprogramma Sandra van Nieuwland

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 november 2018.
Dat is 596 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sandra van Nieuwland Human Alien in Schouwburg Hengelo
DEZE Sandra van Nieuwland Human Alien TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 16 nov
Schouwburg Hengelo, Hengelo
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Hoogstwaarschijnlijk ben je een mens, human. Een écht persoon, een blonde moeder die van aanpakken weet. Een wat introverte zorgzame broer, met een goede baan. Of een ooit succesvolle ondernemer, inmiddels volledig mislukt. Wellicht voel je je weleens anders dan anderen, anders dan jezelf, los van de wereld.

Vanaf je geboorte leer je langzamerhand hoe je een mens bent. Los van anderen. Je bouwt je identiteit, persoonlijkheid en je geloofssystemen op van hoe jij en de wereld in elkaar zitten. Dit wordt je realiteit. Hoe sterker dit concept, hoe meer alienated (vervreemd) van je échte zelf je raakt. Wie zijn we in essentie? Moeten we speciaal zijn en uniek? Sandra probeert het te vangen in haar muziek.

Foto's van Sandra van Nieuwland

Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Noorderslag 2014 Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Sandra van Nieuwland

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws