concert: Danny Vera - Pressure makes Diamonds in Nieuwe Luxor Theater op VRIJDAG 08 MAART 2019

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Danny Vera - 19/12 - 013
    © Kaylee Verschure
VR.
08 MRT
DANNY VERA - PRESSURE MAKES DIAMONDS 20:00 uur Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma Danny Vera

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 maart 2019.
Dat is 1847 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens zijn laatste theatertour ‘The Lone Stranger’ zijn liedjes bracht met behulp van slechts een gitaar, kun je nu compleet het tegenovergestelde verwachten. Bij ‘Pressure Makes Diamonds’ is niet alleen de band terug, maar Vera voegt er ook een blazerssectie én strijkensemble aan toe die je zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In ‘Pressure Makes Diamonds’ zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Danny Vera - 12/09 - Dordrechts museum Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Huntenpop 2022 Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 144 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws