concert: Jeroen van der Boom - Dit ben ik in Parktheater op VRIJDAG 15 FEBRUARI 2019

  • Jeroen van der Boom
    Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
    © Tim van Veen
VR.
15 FEB
JEROEN VAN DER BOOM - DIT BEN IK 20:00 uur Parktheater, Eindhoven
2019
Hoofdprogramma Jeroen van der Boom

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 februari 2019.
Dat is 1868 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Foto's van Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Toppers in Concert - 22/5 - ArenA Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 05/11 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes 2023 - 10/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 24 foto's van Jeroen van der Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest