concert: Ploegendienst + Richie Dagger in V11 op ZATERDAG 22 DECEMBER 2018

  • Ploegendienst
    Kaderock 2019
    © Maarten Ederveen
  • Ploegendienst
    Werfpop 2019
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
22 DEC
PLOEGENDIENST + RICHIE DAGGER 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2018
Hoofdprogramma Ploegendienst
Voorprogramma Richie Dagger

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 22 december 2018.
Dat is 1951 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ploegendienst + Richie Dagger in V11
DEZE Ploegendienst + Richie Dagger TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 22 dec
V11, Rotterdam
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Slopen is een eenvoudig karwei voor hardcore/punk alliantie Ploegendienst. Er zijn tenslotte genoeg irritaties in het dagelijks leven om je over op te winden. Ploegendienst heeft meer dan genoeg ammunitie bijeen geraapt om alles met de grond gelijk te maken: de helse toeristenplaag, die oubollige OV-poortjes, het godganse systeem.

Aanvoerder is niemand minder dan Ray Fuego (SMIB), verbaal brandstichter en superieur aanjager, een man die met lichaam en geest ieder stukje onrecht op de meest bijtende, expliciete manieren ontmantelt. Zijn compagnons hebben in het verleden veel zweetdruppels geinvesteerd in bands als Aux Raus en Adolf Butler. Dan weet je wel hoe laat het is.

Ploegendienst komt in V11 doen waar het voor gebouwd is: met ijzeren toorn de boel opknappen en opnieuw inrichten. Het is weliswaar een (nood)zakelijke transactie, deze band omarmt het aurale geweld met wrang plezier. De toorn van Ploegendienst is vluchtig, niet geheel pijnloos, maar altijd belachelijk opwindend.

Foto's van Ploegendienst, Richie Dagger

Foto Ploegendienst te Werfpop 2019 Foto Ploegendienst te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Ploegendienst te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Ploegendienst te Kaderock 2019 Foto Ploegendienst te Kaderock 2019 Foto Ploegendienst te Werfpop 2019
 
Bekijk alle 22 foto's van Ploegendienst

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws