concert: Millionaire in Paradiso

ZO.
30 DEC
MILLIONAIRE Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Millionaire
VOORPROGRAMMA Crayon Sun
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Millionaire in Paradiso
Tickets Millionaire:
zo 30 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Band rond Tim Vanhamel maakt alternatieve stonerrock. Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age namen als fans van het eerste uur de band mee op tour. Josh Homme, met wie Vanhamel een blauwe maandag samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ uit 2005.
Vanhamel gaat hierna aan de slag met andere projecten en brengt albums uit onder zijn eigen naam en start hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions. 2017 markeert de grote terugkeer van Millionaire met het in België op één binnengekomen derde album ‘Sciencing’. Een lange tournee volgt en 2018 wordt afgesloten met een concert in de grote zaal van Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Millionaire, Crayon Sun

Foto Millionaire te Motel Mozaïque Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Lowlands 2002 Foto Millionaire te Pukkelpop 2005 Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Millionaire

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN