concert: Millionaire in Paradiso

ZO.
30 DEC
MILLIONAIRE Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Millionaire
VOORPROGRAMMA Crayon Sun

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 30 december 2018.
Dat is 202 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Millionaire in Paradiso
DEZE Millionaire TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 30 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Band rond Tim Vanhamel maakt alternatieve stonerrock. Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age namen als fans van het eerste uur de band mee op tour. Josh Homme, met wie Vanhamel een blauwe maandag samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ uit 2005.
Vanhamel gaat hierna aan de slag met andere projecten en brengt albums uit onder zijn eigen naam en start hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions. 2017 markeert de grote terugkeer van Millionaire met het in België op één binnengekomen derde album ‘Sciencing’. Een lange tournee volgt en 2018 wordt afgesloten met een concert in de grote zaal van Paradiso.

FOTO'S VAN Millionaire, Crayon Sun

Foto Millionaire te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Lowlands 2002 Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Lowlands 2002 Foto Millionaire te Motel Mozaïque
 
Bekijk alle 14 foto's van Millionaire

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN