concert: Algiers in Vera

WO.
20 FEB
ALGIERS Mainstage, 21:30 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Algiers

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 20 februari 2019.
Dat is 177 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Algiers in Vera
DEZE Algiers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 20 feb
Vera, Groningen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

De veelzijdige, geëngageerde indierock band Algiers komt naar ons toe in VERA. Dit bijzondere viertal uit New York en Londen weet op unieke wijze de elementen vanuit de postpunk en no wave te combineren met invloeden als blues, soul en gospel. Dit resulteert in een donkere en fuzzy-sound die zeer herkenbaar is voor Algiers. Voor de liefhebbers van: Protomartyr en TV on the Radio.

In zijn duistere observaties deelt zanger en gitarist Franklin James Fisher zijn opvattingen over de opkomende vloedgolf van sinistere politiek. Trumps Amerika en het getuige zijn van racistisch en institutioneel geweld in de staat Atlanta, waar de band overigens tot stand is gekomen. Eén ding is duidelijk, Algiers schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde en doet daarbij een poging om de verlammende golven van frustratie en wanhoop te bestrijden met soulvol gebrul.

FOTO'S VAN Algiers

Foto Algiers te Paleo Festival 2018 Foto Algiers te Paleo Festival 2018 Foto Algiers te Paleo Festival 2018 Foto Algiers te Paleo Festival 2018 Foto Algiers te Paleo Festival 2018 Foto Algiers te Paleo Festival 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Algiers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS