concert: Handsome Poets en Orange Skyline in Tolhuistuin op ZONDAG 13 JANUARI 2019

  • Handsome Poets
    Concert at Sea 2011
    © Eleni Hoefsloot
  • Orange Skyline
    Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
13 JAN
HANDSOME POETS EN ORANGE SKYLINE Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 januari 2019.
Dat is 1228 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Handsome Poets en Orange Skyline in Tolhuistuin
DEZE Handsome Poets en Orange Skyline TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 13 jan
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 14,18

EXTRA INFORMATIE

Twee uiterst aanstekelijke indiepopbands op één avond. an een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows, maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.
Het heeft even geduurd voordat het debuutalbum van de Groningse indieband Orange Skyline in de schappen kwam te liggen. Ze speelden in 2015 al in Paradiso met 'Serious Talent on Tour'. Behaalden in 2016 3FM Megahit met het nummer 'Sound & Fury' en vorig jaar verscheen het debuutalbum 'Things That I Hide'. De band heeft zijn Britpop bravoure verruild voor indie met elektronische elementen. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid dat direct in je hoofd blijft zitten.

Foto's van Handsome Poets, Orange Skyline

Foto Handsome Poets te Brabant Open Air 2013 Foto Handsome Poets te 3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg Foto Handsome Poets te 3FM Awards 2011 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Handsome Poets te 3FM Serious Talent: Handsome Poets - 25/3 - Metropool Foto Handsome Poets te Lowlands 2011 - dag 2
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets
Bekijk alle 54 foto's van Orange Skyline

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws