concert: Handsome Poets en Orange Skyline in Tolhuistuin op ZONDAG 13 JANUARI 2019

  • Handsome Poets
    Torenpop 2011
    © Tim van Veen
  • Handsome Poets
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
ZO.
13 JAN
HANDSOME POETS EN ORANGE SKYLINE Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 januari 2019.
Dat is 1926 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Handsome Poets en Orange Skyline in Tolhuistuin
DEZE Handsome Poets en Orange Skyline TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 13 jan
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 14,18

EXTRA INFORMATIE

Twee uiterst aanstekelijke indiepopbands op één avond. an een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows, maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.
Het heeft even geduurd voordat het debuutalbum van de Groningse indieband Orange Skyline in de schappen kwam te liggen. Ze speelden in 2015 al in Paradiso met 'Serious Talent on Tour'. Behaalden in 2016 3FM Megahit met het nummer 'Sound & Fury' en vorig jaar verscheen het debuutalbum 'Things That I Hide'. De band heeft zijn Britpop bravoure verruild voor indie met elektronische elementen. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid dat direct in je hoofd blijft zitten.

Foto's van Handsome Poets, Orange Skyline

Foto Handsome Poets te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Handsome Poets te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Handsome Poets te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Handsome Poets te Metropolis 2010 Foto Handsome Poets te Festyland 2011
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets
Bekijk alle 82 foto's van Orange Skyline

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws