concert: Ryan Porter featuring The West Coast Get Down in People's Place op ZONDAG 09 DECEMBER 2018 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ryan Porter featuring The West Coast Get Down in People's Place) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
09 DEC
RYAN PORTER FEATURING THE WEST COAST GET DOWN 20:00 uur People's Place, Amsterdam (door: Paradiso )
2018

EXTRA INFORMATIE

De West-Coast jazzmuzikant en trombonespeler Ryan Porter werkt al decennialang met de allerbeste muzikanten die er zijn. Alleen al de afgelopen jaren was hij te horen op ‘The Epic’ van Kamasi Washington, ‘To Pimp A Butterfly’ van Kendrick Lamar en werkt hij aan de muziek voor de Netflix serie ‘The Get Down’. Dit jaar bracht hij zijn eigen debuutplaat ‘The Optimist’ uit, die door de Volkskrant al met 4 sterren (“Prachtig spel”) werd beloond. Het collectief waar hijzelf en Kamasi onder andere toebehoren, De West Coast Get Down, wordt sinds het verschijnen van Kamasi’s plaat scherp in de gaten gehouden. Kamasi liet destijds al vallen dat meer mensen uit het collectief met eigen platen zouden komen en dat bleek te kloppen. De plaat van Ryan Porter werd al in 2008 gemaakt in de snikhete kelder van het huis van Kamasi’s ouders: waarop Kamasi de tenorsax bespeelt, Miles Mosley de contrabas en Tony Austin achter de drums zat.

Gerelateerd nieuws