concert: Luwten in LantarenVenster

DO.
20 DEC
LUWTEN 19:30 uur LantarenVenster, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Luwten
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Luwten in LantarenVenster
Tickets Luwten:
do 20 dec
LantarenVenster, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Songwriter, producer en muzikant Tessa Douwstra– alias Luwten – boetseert elementen als stilte, melodie, ritme en textuur om tot een geheel eigen versie van popmuziek. De soepele, zorgvuldige composities van Luwten’s volprezen debuut zijn het resultaat van twee volle jaren verkennen van elektronische en organische geluiden, het voelen van je eigen weg in het donker en het ontvouwen van elementaire, diepgewortelde emoties tot de absolute essentie.

De vederlichte stem van Douwstra straalt als een menselijke bron van warmte tussen de meer machinale onderkoelde sferen. Recente live-shows op grote festivals als Lowlands en Down The Rabbit Hole onthulden nieuw materiaal met een meer voortstuwende, dansbare drive. Vanavond brengt Luwten de LantarenVenster in hogere sferen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Luwten

Foto Luwten te The Veils - 24/11 - Melkweg Foto Luwten te Waterpop 2018 Foto Luwten te Werfpop 2018 Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Luwten te The Veils - 24/11 - Melkweg Foto Luwten te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
 
Bekijk alle 25 foto's van Luwten

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN